Hlásenie v miestnom rozhlase 21.09.2021

1.
Firma Bianka Vás pozýva na výpredaj pánskeho a dámskeho textilu. Z ponuky vyberáme: termo legíny, bavlnené a bambusové legíny, termo tepláky, oteplené nohavice, termo ponožky, zdravotné ponožky, spodky, papuče, flanelové košele, tričká, tuniky, šaty, flisové vesty, mikiny, svetre. A veľa iného tovaru za výhodné ceny. Predaj sa uskutoční ihneď po vyhlásení a predávať sa bude do 12:00 hod.
2.
Predajca ponúka na predaj široký sortiment kvetov a vencov na hroby od 2,50 € do 15 €.
3.
Dňa 23. 09. 2021 t.j. štvrtok bude v našej obci zber elektroodpadu ako sú práčky, chladničky, mikrovlnky, kanvice, televízory, počítače, mobily, rádiá, elektrické hračky a rôzne iné elektrospotrebiče. Prosíme občanov, aby elektroodpad sústreďovali na miestach popri ceste.
4.
Oznamujeme občanom, že zajtra t.j. 22. 09. 2021 bude v našej obci zber plastov. Prosíme občanov, aby vrecia s plastami sústreďovali pri svojich popolniciach najneskôr dnes večer.
5.
Na základe výzvy z Okresného úradu Námestovo, odboru starostlivosti o životné prostredie, v ktorej nás ako obec vyzýva, aby sme zabezpečili od obyvateľov obce v termíne do 30. 09. 2021 doklady za posledné dva roky o odvoze splaškových odpadových vôd zo žúmp oprávnenou organizáciou, Vás prosíme, aby ste tieto doručili na obecný úrad e-mailom, poštou alebo osobne v úradných hodinách.
6.
Čistiareň peria Liesek
Ponúka čistenie peria od prachu a nečistôt.
Perie antibakteriálne zaparujeme, čím sa likvidujú roztoče a mikróby. Šijú paplóny, periny, vankúše a rôzne rozmery podľa Vašich požiadaviek. Na výber ponúkajú rôzne druhy sypkovín a farebné angíny vysokej kvality.
Pre vaše perie prídu priamo až k vám domov a z domu to zadarmo odvezú a hotové výrobky Vám domov dovezú stačí zavolať na telefóne číslo 0905 267 750 a prídu k vám. Kto zavolá na telefónne číslo dostane darček zdarma ku objednávke dnes . Opakujem telefónne číslo 0905 267 750.

 

Podobné články

Dôležité linky

Užitočné linky

- Advertisement -spot_img