Hlásenie v miestnom rozhlase 6.6.2023

1.

Textil pri škôlke Vám oznamuje, že dnes bude celý deň zatvorený z technických dôvodov.

2.

Súkromný chovateľ bude dnes 6.6.2023 od 9:00 hod. smerom od Zákamenného predávať červené sliepky nosnice z domáceho chovu zaperené 4,50 €/ks, pri odbere 8 ks cena 4 €/ks. Sliepky sú vhodné na ďalší chov.

3.

Firma Borowiec ponúka na predaj muškáty ťahavé a obyčajné, surfínie, bakopa, klinčeky, georgínie, margarétky, karafiáty, skalničky, trvalky, bylinky – mäta, rozmarín,  tymián, majorán, oregano,  šalvia, jahody,  priesady paradajok, uhorky , kapusty, kôpor, kaleráb papriky, kapusta, brokolica, , zeler, cuketa, ružičkový kel, rukola, levanduľa, okrasné dreviny, anjelske trúby, kosodrevina, tuje, rododendróny, čučoriedky, magnólie, výpredaj ovocných stromčekov jablká, višne, šípové ruže  a veľký výber trvaliek.

4.

Tessa ponúka na predaj rôzne druhy čerstvého ovocia a zeleniny. Ovocie : sezónne jahody na zaváranie 4,50 € za 2 kg a prvá trieda 6 € za 2 kg, jablká, hrušky, mandarínky, pomaranče, banány, hrozno tmavé a svetlé, citróny, melón, melón žltý, čučoriedky, nektárinky, broskyne, marhule. Zelenina: kapia, cherry paradajky, mrkva, petržlen, cibuľa, cesnak, uhorky šalátové, zeler, paradajky, cuketa, jarná cibuľka, pór, kaleráb, karfiol, brokolica a iné. Tiež ponúka orechy vlašské lúpane 7,50 €/kg a pri odbere nad 5 kg 7 € za kilogram. Predávať sa bude ihneď po vyhlásení do 14:00 hod.

5.

Výbor Urbariátu pozemkové spoločenstvo Oravská Lesná oznamuje svojím členom, že dňa 06.06. t. j. dnes v čase od 9:30 hod. do
13 :30 . a zajtra t. j. 07.06.2023 v čase od 7:30 do 12:00 hod. bude vyplácať podiely v hlavnom vchode Kultúrneho domu v Oravskej Lesnej. Prosíme podielnikov aby v utorok prichádzali len podielnici z Pribišskej, Ústredia, Fľajšovej a Bučiny a v stredu z Lehotskej, Kubínskej a Jasenovskej. Žiadame podielnikov aby si so sebou priniesli občiansky preukaz. Ďakujeme za pochopenie.

Podobné články

Dôležité linky

Užitočné linky

- Advertisement -spot_img