Hlásenie v miestnom rozhlase dňa 24. 06. 2021

1.

 

Súkromná podnikateľka z Považskej Bystrice ponúka na predaj detské a dámske šaty, tričká, mikiny, tepláky aj nadrozmerné veľkosti, legíny, nohavice, zástery, vesty, svetre, ponožky za výhodné ceny, zdravotné ponožky, pánske polokošele, maskáčové súpravy a rôzny iný tovar. Predávať sa bude do 12:00 hod.

2.

Súkromná podnikateľka ponúka na predaj nohavice, košele, tričká, kraťase, šaty, blúzky, kožené kabáty, súkne a iný tovar.

 

3.
Súkromná podnikateľka ponúka na predaj pánsky, dámsky a detský textil.
V ponuke sú: šaty, dámske mikiny, tričká, nohavice, tielka, tepláky, kraťasy, legíny dlhé aj trojštvrťové, boxerky, spodné prádlo, ponožky, detské čiapky, šiltovky, kraťasové súpravy a rôzny iný tovar. Predávať sa bude do 13:30 hod.
4.
Firma Borowiec ponúka na predaj muškáty ťahavé a obyčajné, surfínie, begónie, bakopa, karafiáty, osteo, turča, skalničky, trvalky, margarétky, karafiáty Sadenice: papriku, uhorky, cuketu, rozmarín, šalvia, majoránku, oregano, levanduľa, bazalka, zeler ďalej ponúka okrasné dreviny, pivónie, hortenzie a rôzne iné kvety a dreviny za akciové ceny.
5.
Súkromná podnikateľka z Poľska Ewelina ponúka na predaj rôzne druhy ovocia a zeleniny, zmesky pre zvieratá, sušené ovocie.
6.
Súkromný podnikateľ z Poľska ponúka na predaj kabáty, jarné, rôzne strihy veľkosti a farby. Široký sortiment šiat.
7.

Oznamujeme včelárom zriadenie včelárskych potrieb v obci Zázrivá. V sortimente prípadní záujemcovia nájdu úle, medzistienky, krmivo, liečivo a ostatné doplnky k včeláreniu. Momentálne sú vo výhodnej cene napr. poháre na med. Fľaša aj s viečkom za 30 centov. V prípade záujmu volajte na číslo telefónu: 0908 510 425.

Podobné články

Dôležité linky

Užitočné linky

- Advertisement -spot_img