Hlásenie v miestnom rozhlase 20.9.20222

1.

Firma Macau ponúka na predaj dámske kabáty, pulóvre, nohavice, opasky, blúzky, mikiny a pánske pulóvre, kabáty, opasky, nohavice, mikiny aj maskáčový a poľovnícky tovar.

Nový tovar za super cenu.

2.

Predajňa “ Rozličný tovar“ , ktorá sa nachádza v budove Domova dôchodcov Vás pozýva na veľký výpredaj. Vo výpredaji ponúkajú:

  • bundy – jesenné aj zimné pre deti a dospelých
  • pánske tesilové nohavice, dámske spoločenské nohavice, dievčenské nohavice a rifle

Zľavy sú od 30 do 70%. Naďalej pokračuje výpredaj kopačiek a detských papuči 1 pár za 4 

3.

Výrobná spoločnosť so sídlom v Oravskej Lesnej ponúka prácu v elektrotechnickom priemysel pre svetoznáme automobilky, práca je vhodná pre ženy aj mužov. Jedná sa o pracovnú pozíciu: Operátor strojného osadzovania a Technik strojného osadzovania. Denný pracovný úväzok: 7,5 hod. v nepretržitej prevádzke. Bližšie informácie získate na tel. čísle: 0902 937 771 alebo osobne na personálnom oddelení spoločnosti.

4.

Oznamujeme občanom, že zajtra  t.j. 21.09.2022 bude v našej obci zber plastov. Prosíme občanov aby vrecia s plastami sústreďovali na obvyklých miestach najneskôr dnes večer.

5.

Dňa 22. 09. 2022 t.j. štvrtok bude v našej obci zber elektroodpadu ako sú práčky, chladničky, mikrovlnky, kanvice, televízory, počítače, mobily, rádiá, elektrické hračky a rôzne iné elektrospotrebiče. Prosíme občanov, aby elektroodpad sústreďovali na miestach popri ceste.

 

Podobné články

Dôležité linky

Užitočné linky

- Advertisement -spot_img