Hlásenie v miestnom rozhlase 17.5.2022

1.

Súkromná podnikateľka z Mútneho ponúka na predaj rôzne druhy ovocia a zeleniny.

2.

Predajca Šimon ponúka na predaj muškáty ťahavé a obyčajné a rôzne druhy kvetov aj závesné kvetináče a priesady na sadenie.

3.

Predajca Boroviec ponúka na predaj muškáty ťahavé a obyčajné, surfínie, bakopa, bidens, lobelky, plektran, kocanka, georgínie, begónie, margarétky, sirôtky, skalničky, karafiaty, turča, fuxie, veľký výber trvaliek, kvety na zavesenie, trávy, ruže, lipy, moruša, čučoriedky, rododendrony, vŕby, červený javor, ruže, cibuľky ľalií, ľalie sv. Jozefa, magnólie a rôzne bylinky: bazalka, majorán, tymian, rozmarín, šalvia, mäta, medovka, levanduľa, priesady: paradajok, papriky, zeleru, kapusty, kalerábu, cuketa, uhorky, karfiol a rôzne iné kvety a dreviny. Predáva sa do 15 hod.

4.

Predajňa „Rozličný tovar v Domove dôchodcov Vás pozýva na výpredaj nástenných a náramkových hodiniek za akciové ceny.

5.

Oznamujeme občanom, že zajtra t.j. 18.05.2022 bude v našej obci zber plastov. Prosíme občanov aby vrecia s plastami sústreďovali na obvyklých miestach najneskôr dnes večer.

6.

Informuje občanov, že od 15.5. bude prebiehať dvojtýždňový zber odpadu. Najbližší zber odpadu pre FO bude 23.5.2022 a 24.5.2022.

7.

Dňa 19. 05. 2022 t.j. štvrtok bude v našej obci zber elektroodpadu ako sú práčky, chladničky, mikrovlnky, kanvice, televízory, počítače, mobily, rádiá, elektrické hračky a rôzne iné elektrospotrebiče. Prosíme občanov, aby elektroodpad sústreďovali na miestach popri ceste.

Podobné články

Dôležité linky

Užitočné linky

- Advertisement -spot_img